sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Dilema

Obisnuiesc sa spun ca lucrez intr-un atelier. Atelierul de reparat de toate, in special electronice de larg consum. Pe langa asta, repar cam tot ce se poate de acasa. In acelasi timp experimentez diverse montaje, in special in domeniul radiocomunicatiilor de amator. Am in dotare unelte, masini, instalatii speciale si instrumente pentru experiente si lucrari practice. Din acest motiv imi pun intrebarea... unde imi desfasor activitatea profesionala? Atelier sau laborator?

ATELIÉR, ateliere, s. n. 1. Local înzestrat cu uneltele sau mașinile necesare, în care se desfășoară o muncă meșteșugărească sau industrială organizată.

LABORATÓR, laboratoare, s. n. Local sau încăpere prevăzută cu instalații speciale, aparate și instrumente pentru experiențe științifice și lucrări practice în domeniul științelor experimentale sau aplicate.
Sursa: dexonline.ro

Un comentariu:

  1. Cred ca Atelirul-Laborator este de fapt locul pt aceste activitati … din ce in mai rare , nu vor disprea in curand dar nici nu te imbogatesti din asta . Satisfactia personala insa este destul de mare

    RăspundețiȘtergere